Opendeurdag 28 oktober

doorlopend van 10 tot 18u

Je hebt het witte gebouw met de grote glaspartijen naast de Grote Baan in Houthalen al wel eens gezien en je misschien afgevraagd wat daar gaande is? Welnu, dat is een fotostudio en als je nieuwsgierig bent hoe het daar binnen uit ziet, heb ik goed nieuws.

Ik organiseer een opendeurdag en het zou te gek zijn als je een kijkje komt nemen op zaterdag 28 oktober. Dat kan doorlopend tussen 10u en 18u.
Breng gerust je vrienden of de hele familie  mee, ik voorzie knabbeltjes en drankjes voor iedereen.

Ik maak tijd voor een babbeltje en laat zien hoe het er aan toe gaat in een studio. Als je wil, kan je op de foto en je mag over mijn schouder meekijken hoe die geretoucheerd wordt.

Ook kan je kijken hoe een ‘green key’ werkt, net zoals de speciale effecten in de cinema. Zo sta je bijvoorbeeld in geen tijd op de Bahama’s of de Noordpool zonder lange reis. Al dan niet met een glaasje wijn of een frisse Ter Dolen in de hand 😉

Ik voorzie kortingen voor elke gelegenheid, je communicant volgend jaar, de baby die op komst is, een portret met de hele familie, … of je neemt een cadeaubon mee om te schenken tijdens de feestdagen in december.

Laat je mailadres achter tijdens de opendeurdag en wie weet win jij een gratis fotoshoot in mijn studio. Winnaars worden bekend gemaakt op mijn Facebookpagina, liken dus!

Noteer zaterdag 28 oktober dus in je agenda!

Volg mijn Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes.

Wedden dat het klikt?